Nieuws

Greek Food and Athens Beats.

23 aug 2017

Jim Campers, Ode de Kort, Maika Garnica, Timo Van Grinsven en mountaincutters creëerden in nauwe samenwerking met grafisch ontwerpster Ines Cox een collectieve publicatie waarin ze reflecteren op hun STRT Kit traject. Door te reageren vanuit hun eigen artistieke praktijk op het proces dat ze doormaakten gedurende dit jaar ontwikkelden de vijf kunstenaars elk hun eigen uniek perspectief. Het resultaat kan gezien worden als vijf artists editions.

Op vrijdag 8 september launchen we deze publicatie en kan je een gratis exemplaar ophalen. Verder is er 'Greek Food'  en 'Athens beats' doorMaika Garnica en Amber Vanluffelen 

tussen 15 en 18 u, Kielsevest 25, 2018 Antwerpen.
Daarna vertrekken we samen naar de heropening van Kunsthal Extra City, Antwerp.

STRT Kit is een ondersteuning voor beeldende kunstenaars tot 30 jaar die werken en/of wonen in Antwerpen. Het is een internationaal platform dat mogelijkheden biedt om je artistieke praktijk verder te ontwikkelen. STRT Kit is een initiatief van Studio Start in samenwerking met AIR Antwerpen, HART Magazine en Kunsthal Extra City, Antwerp en de financiële steun van de stad Antwerpen.