Nieuws

NIEUWE PROJECTEN - KIJKDAGEN

14 apr 2017

Studio Start heeft twee nieuwe projecten, met ingang vanaf 1 juni. Lees hieronder alle informatie over de nieuwe gebouwen en de kijkdagen. 

Tot dan!

ATELIERS MET UITZICHT OP GIRAFFEN EN OLIFANTEN

In het voormalig dominicanenklooster, achter de kerk in de Provinciestraat,  ontwikkelt Studio Start de komende 2 jaar 30 ateliers voor kunstenaars en creatieve ondernemers. De grootte van de ateliers varieert tussen de 12 en 100 vierkante meter en alle ateliers zijn telkens voorzien van elektriciteit en verwarming. De tuin, het dakterras, een keuken, toiletten en watervoorziening per gang worden door alle huurders gedeeld. Dankzij de centrale ligging, een laad- en loszone en de brede kloostergangen is dit een ideale locatie. 

Het klooster bevindt zich vlakbij het Centraal Station en kijkt vanuit de Ploegstraat uit over de muren van de Zoo van Antwerpen. Het kloostercomplex werd gebouwd in 1912-1913 naar ontwerp van architect Louis Corthouts, de huisarchitect van de Dominicanen.

Kijkdag: donderdag 20 april; 15u30-17u30
Ligging: Ploegstraat 23-27, 2018 Antwerpen
Periode: vanaf 1 juni
Prijzen liggen tsn de 2 en 3,5 euro/vierkante meter/maand

Interesse? Mail naar marie@studiostart.be

ZENDELINGENSTRAAT

Een nieuw project in Borgerhout waar Studio Start vanaf juni een grote gedeelde ruimte en twee aparte ateliers verhuurt. Het gebouw is pas gerenoveerd en beschikt over veel lichtinval, elektriciteit, verwarming, gedeeld toilet, een gezellige binnenkoer, waar tevens laad-en losruimte voorzien is.

Kijkdag: Woensdag 10 mei; 15u30-17u30
Ligging: Zendelingenstraat 38, 2140 Borgerhout
Periode: vanaf 1 juni
Prijzen: worden meegedeeld op de kijkdag

Interesse? Mail naar marie@studiostart.be