Aanbod

Op deze pagina kan je alle actuele beschikbare Studio Start werkruimten terugvinden. Om in aanmerking te komen voor het huren van één van deze plaatsen verwijzen we graag door naar onze criteria en onze procedure

Een huurcontract wordt steeds afgesloten voor onbepaalde duur met een opzegperiode van 3 maanden.
Huurders hebben 7 op 7/ 24 uur toegang tot hun eigen werkruimte. 


Atelier DOP zoekt nieuwe co-werkers.

Ben jij op zoek naar de tofste bureauplek van Borgerhout? Zoek je te werken tussen andere artistieke collega's? Waarom niet een plekje veroveren bij atelier DOP? 150 €/mnd en jij krijgt er 10 toffe collega's bij. Waar: Appelstraat 27a, 2140 Borgerhout
Spreek snel met ons af en kom kijken of het klikt (vol is vol). Meer info: info@dopplatform.be en www.dopplatform.be/atelierdop.


Zendelingenstraat - plaatsen vrij in gedeeld atelier

Kunstenaarscollectief toitoiDrome is op zoek naar kunstenaars die bezig zijn met geluid/muziek, radio experimentele nieuwe media, performance en beeldhouwen, en die geïnteresseerd zijn in community-building en kritisch denken om zich aan te sluiten bij ons collectief en studio in Borgerhout.

toitoiDrome is een gemeenschap, een plek om te experimenteren en kunstpraktijken te ondersteunen, een veilige plek voor kritische denkers. toitoiDrome steunt met kracht vrouwen, kinderen, LGBTQ'ers en eenieder die niet deel is van de dominante narratief. toitoiDrome pleit voor radicale experimenten en een open source benadering van kennis en kunde.

De ruimte op de tweede verdieping - iets meer dan 100 m2 - heeft een prachtige houten vloer, een hoog plafond en heel veel daglicht dat door de plafondramen komt. Daarnaast is er een kleinere ruimte - van ongeveer 35 m2 - voor workshops, repetities en kleinschalige performances. Er is een fijne patio, ideaal voor barbecues in de zomer.

toitoiDrome is gebaseerd in de Zendelingenstraat in Borgerhout en bestaat op dit moment uit Inne Eysermans, Jo Caimo, Liew Niyomkarn en Sjoerd Leijten.